LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Pasen activiteiten

Paashaas clowns!

De Paashaas huren!

Paasshow

Paashaas knutsel-terras

Pasen activiteiten

Sfeervolle acts en activiteiten

voor uw bedrijf of winkelcentrum

"Het is voorjaar, de zon schijnt en de Paashazen leggen hun eitjes! Zorg ook dat u onze stralende entertainment hazen boekt!"

Paashaas huren | Pasen entertainment | Paasclown huren | Pasen activiteiten | Clown met Pasen | Paasbrunch | Ik zoek een Paashaas | Kindervermaak Pasen | Paaseitjes zoeken
Entertainment voor Pasen vindt u hier!

paashaas huren

De Paashaas huren en Paashaas clowns !

Bekijk het complete Pasen aanbod.

De Paashaas huren en de Paashaas clown inhuren is super leuk !!paashaas hurenCompleet gehuld in Paashaas pak denderen de paasclowns tijdens pasen over uw feest. Zij delen paaseitjes uit, jongleren met grote eieren en zorgen voor een stralende glimlach op ieders gezicht. De Paashaas en Paashaas clowns zijn vermakelijk om naar te kijken.

Op aanvraag gaan zij samen met de kinderen paaseitjes zoeken. Tussen de bosjes, hoog in de boom, of onder het zand, de Paashaas clowns van LEF gaan er helemaal voor!

Ons Paashaas clowns zijn te boeken met een show, of als mobiele animaties.

Wilt u gele ballonnen decoratie met Pasen? Bekijk onze website van de Ballonstunter.

contact

De paashaasjacht is geopend!

De paashaasjacht is een variant op het bekende "vossenjacht". In een afgebakend gebied zijn een aantal 'hazen' verstopt, die de kinderen moeten vinden. Als zij er eentje tegenkomen, wordt dat afgevinkt op hun deelnemerskaart. Elke haas heeft echter een doe-opdracht, die eerst uitgevoerd dient te worden. Hebben ze de echte paashaas gevonden, krijgen ze eitjes en bonuspunten! Welke groep heeft de 'hazen' het snelst gevonden?

Haas(t) je...anders ben je het haasje (tip)

In haas(t) je strijden steeds 2 kinderen om 1 prijs. de spelonderdelen zijn komisch, spannend, creatief of sportief en trekt veel publiek. De enige toelatingseis om mee te mogen doen is dat de deelnemers in een paashaaspak het parcours moeten afleggen.
Haas(t) je wordt gepresenteerd door Clown Japie, die met veel verbale kwaliteiten zorgt voor een hilarisch spel!

Haast je, anders ben je het haasje!


zoektermen:
U kunt een paashaas inhuren in Utrecht, een paashaas huren in Amsterdam, Paashaas clown in Dordrecht, Soest, Amersfoort, een Paashaas show in Apeldoorn, Pasen activiteiten huren in Rotterdam, Den Haag, Breda, Paashaas huren in Nijmegen, Arnhem, Culemborg, Paashaas act huren in Haarlem, Deventer, Leiden, Alphen, een Paashaas in Hoofddorp, Hilversum, Huizen en ik zoek een Paashaas in Tiel, Tilburg, Den Bosch, Muiden en Achterveld.

Met Pasen zit u goed bij LEF !

LEF entertainment heeft een groot aanbod aan Pasen activiteiten, acts en ballondecoraties. U kunt bij LEF de Paashaas inhuren, die voor uw gasten optreed als echte Paashaas, entertainment Paashaas of Paashaasclown. Alles is mogelijk tijdens de Paasdagen. Zij delen chocolade eitjes uit, gaan met alle kinderen op de foto, of begeleiden een van onze Paashaas activiteiten!