LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Goedkope ballonnen decoratie in de regio Utrecht!

Ballonnenboog en helium ballonnen voor een stuntprijs!

ballonnen bestellen utrechtboogwitfuchsia.jpgballonnen bestellen utrechtballonpilaar bestellen utrecht

Wij bezorgen opvallend mooie ballonnendecoratie in:

Ballonnen bestellen Utrecht | Ballonnen Nieuwegein | Ballonnen Bunnik | Ballonnen De Meern | Ballonnen Houten
Ballonnen Lopik | Ballonnen Maarssen | Ballonnen IJsselstein | Ballonnen Vianen | Ballonnen Vleuten


Voor al uw ballonnendecoratie moet u bij de Ballonstunter zijn. Wij leveren een ballonnenboog in de regio Utrecht, helium ballonnen in de omgeving Utrecht en helium ballonnen trossen in Utrecht. Voor al uw grote en kleine wensen kunt u bij ons terecht. De Ballonstunter rekent geen bezorgkosten in de regio Soest, en slechts €17.50,- aan reiskosten buiten de regio en in de provincie Utrecht. Daarmee is de Ballonstunter de goedkoopste leverancier van ballonnen decoratie in de regio Utrecht. U kunt het zelf checken op google. Een ballonnenboog bestellen Utrecht kost maar €75,-. Een heliumballon in uw woonplaats bestelt u bij ons al voor €1.39. En een opvallend grote ballonnenpilaar €35,- !! Prijzen zijn exclusief btw.
Dat is pas een stunt van de Ballonstunter!

 


telefoonnummerHoe bestel ik ballonnen bij de Ballonstunter
De beste manier, en ook de meest persoonlijke manier is om ons even te bellen. Onze medewerkers kunnen u voorzien van de beste tips en zij denken graag met u mee over bijvoorbeeld de kleurensamenstelling, de linten, de grootte van de boog etc. U hoort dan ook gelijk van ons hoeveel het precies gaat kosten en hoe, wanneer en hoe laat wij de ballonnen decoratie bezorgen.
Daarnaast kunt u ons ook een email sturen. U kunt daarin beschrijven wat uw wensen zijn en wij reageren daar binnen 24 uur op.

 

Onderstaand vindt u een kort overzicht van de meest bekende ballonnen decoratie:

ballonnen bestellen utrecht

Heliumballonnen bestellen in Utrecht

U kunt bij ons helium ballonnen bestellen in alle kleuren. Met lint, met of zonder gewichtje, als ballonnentros of als ballondecoratie op bijvoorbeeld de tafels. Prijs: €1.39 per stuk excl. btw.
Wij verzorgen ook luxe heliumballonnen met extra decoraties.


ballonnen bestellen Utrecht

 

Ballonnenboog bestellen in Utrecht

De ballonnenboog bestaat uit maximaal 4 verschillende kleuren. U kunt zelf de kleuren samenstellen. Bekijk onze kleuren assortiment voor de mogelijkheden. De ballonnenboog kan voor een enkele en dubbele deur. Let u daar even op.
Prijs: €75,- per stuk, excl. btw voor een enkele deur.


ballonnen bestellen Utrecht

 

Ballonnen pilaar bestellen in Utrecht

Met een hoogte van 2.20m en een breedte van 0.70cm is de ballonnen pilaar een opvallend feestelijke decoratie voor uw feest. U kunt zelf de kleuren samenstellen, maximaal 4 kleuren. De ballonnenpilaar wordt vaak per twee stuks besteld, voor bij de ingang. Prijs: €35,- per stuk, excl. btw.


ballonnen bestellen Utrecht

 


Tags:
Ballonnen bestellen Nieuwegein, ballonnen laten bezorgen Houten, ballonnenboog Houten, ballonnenboog Utrecht, ballonnen decoratie Maarssen, heliumballonnen Vleuten, goedkope ballonnenboog IJsselstein, ballonnentros bestellen regio Utrecht, ballonnen pilaar inhuren Lopik, ik zoek een ballonnenboog Utrecht, helium ballon bestellen Maarssenbroek, ballonnenwinkel Utrecht, prijs ballonnenboog Nieuwegein, ballonnen decoratie Bunnik, prijs heliumballon Bunnik, ballonnen bestellen Vianen, goedkope ballonnen boog Utrecht, ballon helium Houten, ballonnen in de regio Utrecht, ballonnen laten bezorgen in Utrecht

 

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!