LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Zwarte piet, witte piet, wat voor piet dan ook.....

Wij verhuren de BONTE PIET, een piet die u wenst!


Tegenwoordig laait de discussie over zwarte piet steeds meer op. Vorig jaar werden de geluiden steeds sterker om de zwarte piet af te schaffen, vanwege haar racistische uiterlijk en geschiedenis.
Dit jaar verwachten wij nog meer protesten en discussies over de zwarte piet. In sommige gemeenten wordt de zwarte piet nu al afgeschaft en kiezen zij voor een alternatief als een blanke, of fel gekleurde piet.
Wij van LEF Entertainment houden ons ook bezig met deze ontwikkelingen. De zwarte piet is voor ons heel belangrijk.
De Sinterklaasperiode is altijd de drukste tijd van het jaar en wij vinden dat wij tegemoet moeten komen aan de wens van de klant.

Vandaar dat wij de bonte piet in het leven hebben geroepen. Onze bonte piet is een verzamelnaam voor alle kleuren die de traditionele zwarte piet in de toekomst krijgt. U als klant geeft gewoon aan welke piet u wenst voor het sinterklaasfeest en wij zorgen voor dezelfde, goede en energieke pieten, alleen in wellicht een andere kleur.

Op deze manier is iedereen tevreden.
Wij kijken voor de komende Sinterklaasperiode uit naar deze ontwikkelingen en wij zijn benieuwd waar u als klant voor gaat kiezen dit jaar!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!