LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

recessie..

Bedrijf promoten? U legt zich als bedrijf toch niet neer bij een recessie??

Weg met de recessie, doe er wat aan....Promoot uw bedrijf!

bedrijf promoten bedrijf promoten bedrijf promoten winkel promoten

Promotie acties | Flyeraars | Ballonnendecoratie | Heliumballonnen

Bedrijf promoten | promotie voor winkel | promotie voor winkelcentrum | flyeraar inhuren | ik wil mijn bedrijf promoten | bedrijven actie | ballonnendecoratie voor bedrijf | winkel promoten | promotie actie | promotie entertainment

U kunt van alles ondernemen om uw bedrijf te promoten bij uw publiek.
LEF entertainment heeft alles in huis om u professioneel en vakkundig te helpen. Wij weten precies hoe wij uw bedrijf onder de aandacht kunnen brengen. Onze acts, activiteiten en decoraties zorgen al jaren voor opvallend goede promoties voor winkels, winkelcentra en bedrijven. Een promotiestunt werkt altijd! Wij zorgen dat uw bedrijf gezien wordt, hoe dan ook. Onze entertainers en activiteiten hebben een prima uitstraling en zij zijn goed georganiseerd.
U realiseert het beste resultaat als u onze promotionele activiteiten op reguliere basis inhuurt. Dagelijks, wekelijks of maandelijks.
Terugkerende promoties zorgen bij uw publiek voor herkenning en vertrouwen. Het publiek rekent er op een gegeven moment op. Zij herkent de actie en zal daar rekening mee gaan houden.
Denkt u ook eens aan onze spaaracties!

Een recessie heeft u zelf in de hand.....Een recessie, ik dacht 't nie !

Gratis promotie acties, doeltreffend!

promotie-actieLEF entertainment heeft succesvolle promotie acties ontwikkeld, wat voor u als bedrijf zeer doeltreffend is. Onze acties zorgen direct voor meer klanten.
Het principe van onze acties zijn hetzelfde. Uw klanten kunnen sparen voor gratis prijzen. Met behulp van onze spaaracties krijgen uw klanten de mogelijkheid om te sparen voor (door u gekozen) prijzen.
De prijzen worden door middel van onze activiteiten uitgereikt.
Een voorbeeld van zo'n activiteit is ons rad van fortuin, gepresenteerd door een entertainer van LEF. Het rad van fortuin zorgt voor veel bekijks en al uw klanten hebben sowieso prijs. Dit trekt de aandacht van veel (potentiële) klanten, waardoor wij meer publiek/klanten genereren. U haakt daar op in met uw aanbiedingen, acties, etc.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neemt u contact met ons op.

Zet onze flyeraars in! Een wandelend visitekaartje!

flyerenOm uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij het winkelend publiek, kunt u onze enthousiaste flyeraars inzetten! Onze flyeraars zijn vrolijke medewerkers met LEF.
Zij zullen zich , gehuld in uw bedrijfskleding, gedurende een aantal uur inzetten om uw bedrijf te promoten. Een mooi visitekaartje!
Zij delen alles uit, wat u wenst. Flyers, heliumballonnen, gadgets, promotiekaarten, etc.
Het is bij ons mogelijk om flyers etc. te laten drukken. Wij nemen u dan al het (vervelende) werk uit handen.

Tip! Huur onze flyeraars wekelijks in. Breng regelmaat in uw promotieactiviteiten!

Wilt u meer weten over het inzetten van flyeraars? Neemt u contact met ons op.

Ballonnendecoratie. Opvallend feestelijk!

ballonnendecoratieEen bedrijfstak van LEF entertainment is de ballonstunter. De ballonstunter verzorgt opvallend mooie ballondecoraties voor bedrijven, winkelcentra en evenementen.
Een relatief goedkope manier om uw bedrijf te promoten is het inzetten van feestelijke ballondecoraties. U kunt bij ons kiezen voor een ballonnenboog voor de deur, ballonpilaren in en rondom uw bedrijf, of winkel en prachtige ballonslingers voor in de showroom bijvoorbeeld. Het grote voordeel van ballondecoraties is dat de decoraties een aantal dagen blijft hangen/staan.
De ballonstunter zorgt dat de ballondecoratie netjes wordt geplaatst en opgehaald. Zo hoeft u er niet naar om te kijken!
Bij de ballonstunter kunt u al een ballonnenpilaar bestellen voor €35,-. Dat is toch prachtig!

Wilt u meer weten over onze ballondecoraties? Neemt u contact met ons op.

Heliumballonnen, een betere promotie kunt u niet wensen!

heliumballonnen bestellenMet onze heliumballonnen wordt het winkelend publiek een lopende promotiestunt!
Stelt u zich eens voor dat iedereen op straat met een heliumballon rond loopt met uw logo en slogan.....dan heeft u toch de beste promotie voor uw bedrijf!
Bij LEF entertainment kunt u bedrukte heliumballonnen bestellen (v.a. 100), inclusief een begeleider of artiest, die de ballonnen uitdeelt.
De ballonnen kunt u bestellen in uw eigen kleur, met uw eigen logo of tekst. Het inzetten van heliumballonnen is relatief goedkoop en zeer effectief!
Zeker als u de ballonnen uit laat delen door een van onze clowns! Onze artiesten delen ballonnen uit, zijn verbaal sterk en nemen ook nog eens een mobiele geluidset mee, voor extra sfeer en aandacht.

Wilt u meer weten over de inzet van heliumballonnen? Neemt u contact met ons op.

Recessie? Ik dacht 't nie!

Iedereen heeft momenteel te maken met de recessie in ons land. U heeft de keuze. Of u laat zich leiden door de neerwaartse spiraal, of u kiest ervoor om de recessie de rug toe te keren! LEF entertainment ondersteunt u met uw promotie acties voor uw bedrijf. Wilt u uw bedrijf promoten? Bel LEF entertainment voor de mogelijkheden.