LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Spanning en humor met de piratenshow!

Pas op voor Aart Piraat!

Schat zoeken!

Schminken!

Kanonskogel gooien!

Zwaarden uitdelen!

De piratenshow, verschrikkelijk gezellig!

piratenhumor.jpgaartpiraat.jpg


piratenshow inhuren | piraat met show huren | piraten voorstelling | piraat voor kinderen inhuren | piraat voor kinderfeest | ik zoek een piraten show | schat zoeken met piraten

Een energieke, interactieve en komische piratenshow inhuren met Aart Piraat

LEF Entertainment verzorgt voor u een originele piratenshow waarbij de kinderen echt gaan spelen. De piratenshow is heel gevarieerd, op het randje van spanning en humor. Een geweldige combinatie voor de echte sfeer en beleving.
De piraten voorstelling is geheel ondersteund door piraten muziek en de kinderen kunnen vrij bewegen en spelen in de show.
Aart piraat is natuurlijk zijn schat kwijt en vraagt aan alle kinderen om hem te helpen. De kinderen moeten wel eerst echte piraten worden.
En dan gebeurt het.......een piratenshow die u totaal niet verwacht. De kinderen mogen met waterballonnen (kanonskogels) gooien, zij worden geschminkt als piraat, en de echte stoere piraten maken kans op een ballonnenzwaard.
Tussendoor gaan zij nog oefenen met schat zoeken, jongleert de piraat met messen en spelen zij het spel kanonskogel trappen, waarbij alle kinderen een zwarte ballon aan een touwtje om hun enkel hebben zitten.
Een wervelende show, waarbij de artiest optimaal gebruik maakt van de ruimte die er is.
En de hongerige piraten komen niets te kort. Zij moeten echte piraten kost eten, droge beschuiten, en aan het eind van de reis mogen zij de snoepschat gaan zoeken! En dan hebben wij de rubberboot race nog niet genoemd!

De piratenshow is ook te boeken als kinderfeestje.

De piratenshow inhuren: Een geweldig spannend, enerverend en komisch avontuur met Aart Piraat en zijn piraten show!

LEF contact


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!