LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Ballonnenbogen.

Een mooi voorbeeld ballonnenboog. U kunt bij ons een ballonnenboog bestellen in maximaal 4 kleuren, voor slechts €75,- exclusief btw. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, dan kunt u het contactformulier invullen. Vermeldt u daarin dan de datum, aflevertijd, locatie, kleurencombinatie en een boog voor een enkele of dubbele deur.
U heeft dan een ballonnenboog binnen 1 dag geregeld!


Heliumballonnen

U kunt bij ons heliumballonnen bestellen in alle kleuren, al vanaf €1,- exclusief btw. Heliumballonnen worden voor diverse doeleinden gebruikt. Mocht u heliumballonnen bestellen, vult u dan ons contactformulier in en vermeldt u dan waarvoor u de heliumballonnen voor wilt gebruiken. Wij leveren heliumballonnen voor: oplaten, tafeldecoratie (korte lint, gewicht), zaaldecoratie (lange lint, gewicht) en algemene versiering. Daarnaast graag gegevens als de datum, aflevertijd, locatie en kleurencombinatie.
De Ballonstunter kan u ook adviseren over kleurencombinaties.


Ballonpilaren.

U kunt bij de Ballonstunter ballonpilaren bestellen in maximaal 4 kleuren, voor slechts €35,- exclusief btw. Daarnaast kunt u de kleur van de topballon uitkiezen. De ballonnenpilaar is circa 2.20m hoog en de pilaren worden vaak gebruikt voor bij de entree van uw locatie. In 90% van de opdrachten worden er minimaal 2 pilaren besteld. Mocht u gebruik willen maken van onze diensten, dan kunt u het contactformulier invullen met uw wensen. Vermeldt u dan de kleurencombinatie, de datum, aflevertijd en locatie en de reden waarvoor u de pilaren nodig heeft. Het is dan binnen 1 dag goed geregeld!


Natuurlijk kunt u bij ons terecht met al uw ballonnen decoratie wensen. Het beste is om ons gewoon even te bellen en wij informeren u graag over de mogelijkheden.
In veel gevallen bezorgen wij gratis. Buiten onze regio rekenen wij bezorg- en retourkosten. Deze kosten houden wij echter zeer laag. Op die manier is de Ballonstunter de goedkoopste leverancier van ballonnendecoratie.


telefoonnummer


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!