LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Ballonnendecoratie voor uw bedrijf of winkel

Een kleine investering, een opvallend mooi resultaat!

Ballonnen decoratie voor uw....

Lustrum viering

(Her)Opening

Promotie acties

Familiedag

Receptie

bedrijfsdecoratie


ballonnenbooggreet.jpgballondecoratieballondecoratieballondecoratie
Een opvallend goede manier om uw bedrijf te promoten is gebruik te maken van onze ballondecoratie. Ieder bedrijf of winkel heeft eens in de zoveel tijd reden voor een feest, lustrum viering, receptie, klantendag of (her)opening. Het is dan belangrijk om uw feest te promoten en op te laten vallen voor het publiek en uw gasten. U kunt er voor kiezen om ballondecoratie te bestellen bij de ballonstunter. Bij ons heeft u een ruim aanbod aan verschillende feest decoratie. Voor een relatief goedkope prijs valt uw bedrijf of winkel op door onze opvallend mooie ballondecoratie!
Wij zijn de prijsvechter in ballonnen decoratie in de regio Soest. Bedrijven en winkels in onze regio bieden wij een scherpe prijs, zonder reiskosten! Klik hier om te kijken of uw bedrijf in onze regio valt.


De top 5 van redenen voor de inzet van ballonnendecoratie.


1. Lustrum of jubileum van uw bedrijf of winkel

ballondecoratieIedere 5 jaar is het tijd voor een feestje. Als u een lustrum viering gaat organiseren voor uw bedrijf is het een goed idee om bijvoorbeeld een ballonnen pilaar bij de entree te laten plaatsen. Uw winkel bestaat 5, 10, 15, 20 of zelfs 25 jaar, wij verzorgen (helium)ballonnen met letter opdruk. Op die manier is het voor iedereen duidelijk dat u er weer een lustrum bij heeft!
Een lustrum viering, een feest met de ballonstunter!
Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

2. (Her)opening van uw bedrijf of winkel.

boogblauwwit.jpgDe opening of heropening van uw winkel is altijd een ingrijpende en belangrijke gebeurtenis. Op de dag van de (her)opening moet dan ook alles goed gaan. En belangrijker nog, er moet veel publiek op afkomen.
Het is daarom ook verstandig om dit feest te laten opvallen met bijvoorbeeld een ballonnenboog in uw gewenste kleuren. Een rode loper en afzetpalen leveren wij ook erbij. De ballonnendecoratie valt op en is feestelijk!

3. Uw bedrijf of winkel heeft een (tijdelijke) stunt actie.

ballondecoratieZeker in deze tijden van lichte recessie stunt ieder bedrijf en iedere winkel met promotie acties. Prijsverlagingen, combiprijzen, spaaracties, 2 voor de prijs van 1, langlopende kortingen......het is aan de orde van de dag. Om deze acties te promoten kunt u bijvoorbeeld in uw zaak ballon toefjes laten ophangen aan het plafond. Wij hangen dan ballontoefjes of ballonnen trosjes overal waar de acties te vinden zijn.
Om een actie te promoten kunt u ook hier even kijken.

4. Een klantendag of receptie voor uw bedrijf / winkel.

ballondecoratieIeder bedrijf heeft eens in het jaar wel een klanten dag of receptie. De gasten hebben de mogelijkheid om uw bedrijf of winkel te bekijken en u onderhoudt de relatie met de klant. Er komt veel kijken bij de organisatie van een receptie. Catering, partytenten en sta tafels. U kunt de ballonstunter inhuren om bijvoorbeeld tafels en uw bar te decoreren met kleine, opvallende helium ballonnen trosjes. De heliumballonnen zijn erg goedkoop, waardoor u voor een klein bedrag al opvallend mooie feest decoraties heeft op uw feest.

5. Uw bedrijf organiseert een familiedag.

ballondecoratieHet is tegenwoordig erg populair om als bedrijf een familiedag of gezinsdag te organiseren voor het personeel. In het voorjaar mag dan het hele gezin op het bedrijf van papa of mama langskomen om een kijkje te nemen en een drankje te nuttigen. De kinderen moeten natuurlijk wel worden vermaakt. Vandaar u bijvoorbeeld met zijn allen heliumballonnen kunt oplaten. Een prachtig, gezamenlijk moment voor de hele familie.
U kunt natuurlijk bij ons ook een clown inhuren voor de kinderen.


ballonstunterbol


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!