LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts & shows

Boek nu Sinterklaas en zwarte piet....

Voor uw Sinterklaasviering op het bedrijf!

Nieuw: Doordeweeks 15% korting op een Sinterklaaszitting !!!

Goed georganiseerde Sinterklaas zitting

Met 1 , 2 , of meerdere pieten

Ook in combinatie met onze Sinterklaas voorprogramma!

"LEF Entertainment verzorgt een goed georganiseerde Sinterklaas zitting op uw bedrijf in de regio Utrecht. Alles voor een sfeervolle Sinterklaasviering voor de kinderen!"

"NIEUW dit jaar! De BONTE PIET !! De nieuwe naam voor de traditionele piet. Een bonte piet in de (huids)kleur die u wenst als klant!
Bonte piet, de piet van de toekomst!"

Sinterklaas zitting inhuren bedrijf | Sinterklaas zitting voor bedrijf inhuren Utrecht | Sinterklaas zitting voor bedrijf regio Utrecht | Sinterklaas en zwarte piet inhuren voor Sinterklaasviering | Ik zoek een Sinterklaas voor Sinterklaasfeest | Sint entertainment voor bedrijf in regio Utrecht | Sinterklaas inhuren bedrijf Amersfoort, Soest, Hilversum | Zwarte piet inhuren Zeist, Bilthoven, Naarden

Sinterklaas zitting inhuren voor uw bedrijf!

sinterklaas zittingsinterklaas zitting
U kunt kiezen uit 3 mogelijkheden voor een Sinterklaas zitting op het bedrijf
LEF entertainment verzorgt Sinterklaas zittingen voor bedrijven in de regio Soest, Amersfoort en Utrecht. De Sinterklaas zitting, die wij verzorgen, is een sfeervol programma van ongeveer drie kwartier. In het programma zitten de vaste onderdelen, als liederen zingen en een aantal kinderen bij Sinterklaas halen. Daarnaast gaan de zwarte pieten ook nog aan de slag met de kinderen. Al met al een degelijke zitting voor een prachtige Sinterklaasviering op het bedrijf.


sinterklaas zittingSmall pakket met Sinterklaas en 1 zwarte piet
Ons Sinterklaas pakket "small" is een bezoek van een professionele Sinterklaas en de hoofdpiet op uw bedrijf. Het bezoek duurt ruim een half uur en alle kinderen kunnen aan bod komen bij Sinterklaas. Het "small" pakket is een goed idee voor bedrijven met ongeveer 10-20 uitgenodigde kinderen.

Bel ons gelijk even: 06 229 351 56


Sinterklaa zittingLarge pakket met Sinterklaas en 2 zwarte pieten.
Ons "large" pakket is het meest populaire pakket voor een Sinterklaas zitting op uw bedrijf. Sinterklaas komt langs met 2 zwarte pieten. Met 2 zwarte pieten is er meer interactie tussen de kinderen en de artiesten onderling. De zwarte pieten kunnen samen een mooie act verzorgen voor de kinderen. In de regio Utrecht kunt u het beste kiezen voor een large pakket als u meer als 20 kinderen hebt uitgenodigd.


Sinterklaas zittingXXL pakket met Sinterklaas en 3 of meer zwarte pieten.
Als u veel kinderen heeft uitgenodigd voor de Sinterklaasviering is het natuurlijk erg gaaf om veel zwarte pieten in te huren voor de Sinterklaas zitting. U kunt bij het XXL pakket kiezen uit onze stralende zwarte pieten of echte artiesten als zwarte piet. Circuspieten, jongleerpieten, acrobaat pieten en nog meer.


Wij verzorgen hoofdzakelijk Sinterklaas zittingen in de regio Utrecht. Dit komt omdat wij op de drukke Sinterklaasdagen werken met een strakke planning voor de artiesten. Komt u niet uit de regio Utrecht? Bel ons even over de mogelijkheden.
Voor vragen, meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Wenst u ook een voorprogramma? Bekijk ons overzicht van Sinterklaas shows.
LEF Entertainment verzorgt tevens opvallend mooie Sintdecoratie!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!