LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Rode hartjes ballonnen, gevuld, voor valentijn!

rode hartjes ballonnenhartje ballonnen pilaarhartjes ballonnen gevuldhartjes ballonnen decoratieValentijn, 14 februari,
Valentijn,......de dag om uw geliefde te verrassen met een romantisch cadeau. Maar valentijn is meer dan dat. Het is de dag waarop winkels en winkelcentra de winkelstraat versieren met rode hartjes ballonnen, gevuld met helium. Valentijn is het moment om een valentijn fair op de basisschool te organiseren om geld in te zamelen voor een goed doel. En valentijn is het moment om al het personeel uit te nodigen voor een bedrijfsfeest in het Van Der Valk Hotel.
Kortom, 14 februari is de dag om leuke en originele dingen te organiseren voor uw klant, geliefde, kind of collega.
Iedereen smelt bij het aanzicht van rode hartjes ballonnen. Het is de manier om uw feest te decoreren en op te laten vallen.
De Ballonstunter is inmiddels specialist in valentijn. Wij verzorgen rode of witte heliumballonnen in de vorm van een hartje. Wij maken ballonpilaren met een grote hartjes ballon op de top en zelfs onze ballonnenboog met hartjes is geweldig om te zien.
Afgelopen valentijnsdag was voor ons weer een bijzondere (drukke) dag, waarbij wij weer zeer tevreden zijn met het resultaat.

Rode hartjes ballonnen, gevuld met helium, bestellen
U kunt bij de Ballonstunter rode hartjes ballonnen bestellen. Geen probleem. Voor een goedkope prijs zorgen wij dat de hartjes ballonnen, gevuld en wel, bij u op locatie worden bezorgd. Of het nu gaat om 20 of 1000 helium ballonnen, de Ballonstunter kan iedere opdracht aan. De prijs voor een rode hartjes ballon, inclusief lint is ongeveer €1.25,- excl. btw per stuk. De hartjes ballonnen zijn 35 centimeter groot, wat groter is dan een standaard ballon. Wilt u graag een ballonnenpilaar in het thema valentijn?
Neemt u dan even contact met ons op.

Wilt u de hartjes inzetten voor uw bruiloft? Kijkt u dan even op onze bruiloft pagina!


,

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!