LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

De KNVB zet voetbalclowns in voor extra sfeer!!

En dan moet je de clowns van LEF hebben!!

Clown Japie On Stage bij radio 538 !!

Compleet feest bij Ons Oranje Park !!

Vier voetbalclowns van LEF bij Nederland Hongarije, 8-1!

voetbalclowns.jpgmanusenjapie.jpgAmsterdam ArenA, 11 oktber 2013,
Iedereen kent de uitslag van de wedstrijd Nederland-Hongarije. 8-1 !! Een geweldige en gedenkwaardige uitslag met een nieuwe topscorer aller tijden van het Nederlands elftal: Robin van Persie!! Maar u moet ook weten dat vooraf aan de wedstrijd vier clowns van LEF, waaronder clown Japie, werden ingezet om de sfeer te zetten bij de jonge en oudere supporters! In samenwerking met de KNVB werd er in het familievak en bij Ons Oranje Park in de Amsterdam ArenA alles aan gedaan om voor de kinderen een geweldig voetbalfeest te creëren. In Oranje Park stond de DJ van radio 538 op een geweldig podium de beste voetbalhits te draaien. Kinderen konden op een levensgroot voetbaldoel schieten, zij werden geschminkt en natuurlijk vermaakt door de voetbalclowns van LEF! Clown Japie denderde als vanouds over het Oranje Park met jongleeracts en ballonnenpret. Clown Japie pakte zelfs het podium van 538 om zijn kunsten te vertonen.
Twee uur voor aanvang van de wedstrijd mochten de supporters het stadion in. En in het familievak waren de clowns met LEF te vinden om de kinderen te vermaken, het publiek op te jutten om de voetbalsfeer compleet te maken.
Zou Louis van Gaal en de spelers van het Nederlands elftal geweten hebben dat clown Japie in het stadion was??
Waarschijnlijk wel, want de sterspelers van oranje speelden 90 minuten fantastisch voetbal.
Wij van LEF menen te zeggen dat clown Japie de nieuwe mascotte is van de jeugdige voetbalfans. Het heeft op 11 oktober bij de EK kwalificatiewedstrijd Nederland-Hongarije in ieder geval geholpen!

Zie onderstaand de video impressie van de dag.,

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!