LEF Entertainment Clown inhuren Ballonnenboog Komisch Typetje Huren Feest Act

Themafeesten met de artiesten van LEF !

Een opvallend goed succes!

LEF verzorgt complete themafeesten...

bij u op locatie!

"Het is ontspannen genieten met de themafeesten van LEF! Onze artiesten zorgen voor een komische sfeer, met professionele showelementen en Hollandse humor!"

Typetjes voor themafeest inhuren | Entertainment huren | All inclusive feest | Acteur voor bedrijfsfeest inhuren | Themafeest spelshow
Typetjes op maat voor themafeesten

Ga voor complete bedrijfsfeesten en personeelsuitjes naar LEF Bedrijfsfeesten.

LEF entertainment zorgt voor typetjes op maat. Dat betekent dat u onze artiesten kunt inhuren voor een door u of ons ontwikkeld themafeest.

Al vele jaren is LEF professioneel actief op themafeesten en wij kunnen dan ook putten uit veel ervaring.
Thema's als Ik hou van Holland, Oostenrijks, Moorddiner, 70th Party, Franse stijl, zwerversavond, zeeman, piraten, Italiaans, sportkantine en Casino zijn voor de LEF-gozers gesneden koek.

Onze typetjes zijn herkenbaar. Zij handelen volgens onze eigen code: Energiek, gedurfd, komisch en 'gewoon gezellig'.

Energiek:
Onze artiesten zijn actief aanwezig en bevinden zich over het complete feest. Korte krachtige acts en dan weer verder. Wij zijn nadrukkelijk aanwezig d.m.v. verbale kwaliteiten, wat ook energie vrijmaakt bij de gasten.

Gedurfd:
Wij heten niet voor niets LEF. We tonen lef door gedurfd te acteren. Acties maken die je niet zou verwachten, acts en trucs die gewaagd zijn. Juiste momenten uitkiezen om een act centraal te spelen. Maling hebben aan iemands status, rang of functie.

Komisch:
Het belangrijkste in de entertainment is dat je komisch bent. Komische opmerkingen, acts en typetjes. LEF is komisch. Zij bezit veel woordgrappen, moppen en voorbedachte komische acts/goocheltrucs.

Gewoon gezellig:
Wat LEF belangrijk vindt, is dat de artiesten gezellig zijn. Tijdens hun optredens moeten ze goed presteren, maar bovenal gewoon gezellig zijn naar de gasten. Ontvankelijk voor iedereen. De gasten moeten een gezellige tijd hebben met de artiesten. Voor, tijdens en na het optreden. LEF-gozers zijn normale jongens, net als de gasten.


Soms moet je gewoon LEF hebben!

LEF is het Entertainmentbureau, gevestigd te Soest. Gespecialiseerd in professionele clowns inhuren, kindershows, leuk typetje en act huren, winkelcentrum promotie, ballonnendecoratie en spelverhuur. Tevens thematisch entertainment voor Sinterklaas, Kerst, carnaval en Pasen.


Create an unexcpected smile. In business,....In life!