LEF Entertainment Clown inhuren Ballonnenboog Komisch Typetje Huren Feest Act

Typetje Act voor feest Inhuren

Leuke act voor feest

Wij hebben alle acts en typetjes!

entertainer of feestacteur voor uw feest

de hilarische zwerver

Feest-fotograaf Sjonnie

Vrolijke piccolo's

tafelgoochelen, podiumacts

Sjonnie de wijkagent

"Vrolijk, energiek en professioneel typetje inhuren en een act huren voor uw feest. Vol humor, om uw echt feest compleet te maken! Leuk als extra verrassing voor uw gasten!"

Typetje inhuren | Act huren | Typetje voor feest | Entertainer voor uw feest | Feest entertainer | Gekke act/typetje | Podium act | acteur inhuren | Goochelaar | act voor feest
Een typetje inhuren of act huren voor uw feest doet u bij LEF!
piccolo
Een vrolijke binnenkomst met de piccolo!
LEF Entertainment verzorgt diverse ontvangst acts om het ijs te breken op een feestavond. Onze piccolo schudt de gasten wakker en zorgt voor een prettige en losse sfeer op het feest.
Lees meer....
typetje inhuren
Winnaar van meerdere straattheater festivals!
Onze meest hilarische en meest komische act is toch wel de zwerver act. Dit komische typetje dendert over uw feest met veel verbale humor en kleine goochelacts. Dit typetje inhuren moet u doen!
Lees meer....
typetje inhuren
Altijd lachen met onze bijdehante Sjonnie!
De Rotterdamse Sjonnie is een feest act op zich. Deze zwartwerker pakt alle klusjes aan om wat bij te verdienen en zo zie je deze grappenmaker op uw feest als piccolo, feestfotograaf, politieman of beveiliger.
Lees meer....
typetje inhuren
Avondvullende animatie: Het typetjespakket!
U kunt bij LEF het typetjespakket inhuren. Dat betekent dat 1 artiest, 3 acts verzorgt op uw feestavond. Op die manier heeft u avondvullende animaties, waardoor uw gasten de hele avond kunnen lachen, feestvieren en genieten van de acts met LEF! U betaalt voor het typetjespakket bijna de prijs voor 1 act. Wat een actie....3 acts voor de prijs van 1 !
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Onze artiesten
Het volwassen-entertainment wordt verzorgd door echte LEF-gozers die gedurfd en energiek te werk gaan.
Deze professionele artiesten kruipen in de huid van thematische typetjes op bedrijfs-en particuliere feesten.

Een act inhuren:
LEF goochelt, presenteert, verzorgt showblokken en is duidelijk aanwezig op ieder feest.
De typetjes van LEF zorgen voor de juiste sfeer op elk feest. En dat vindt LEF belangrijk; een goede sfeer op ieder feest.

De typetjes van LEF acteren geweldig en zorgen daarnaast voor veel interactie, handgoocheltrucs en verbale humor. Een act inhuren gaat heel gemakkelijk: U geeft ons de reden voor uw feest en wij bieden u de juiste typetjes aan.

**NIEUW** Voor een opvallend mooie entree van uw feest kunt u nu ook bij ons een rode loper en/of afzetpalen bestellen!

Een typetje of act inhuren bij LEF: Gewoon Gezellig, Gewoon Doen !


Ideeën voor uw feest:
Piccolo huren, bizarre butler, karige kok, presentator inhuren, beveiliging, feest fotograaf, skileraar, verslaggever, de hilarische zwerver, dronken verstekeling, schrizofrene kok, beveiliger huren, thematische typetjes, piraat, waarzegster, dienstmeisje, gastvrouw, schoonmaakster

Soms moet je gewoon LEF hebben!

LEF is het Entertainmentbureau, gevestigd te Soest. Gespecialiseerd in professionele clowns inhuren, kindershows, leuk typetje en act huren, winkelcentrum promotie, ballonnendecoratie en spelverhuur. Tevens thematisch entertainment voor Sinterklaas, Kerst, carnaval en Pasen.


Create an unexcpected smile. In business,....In life!