LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Komische ontvangst act

Sjonnie de Wijkagent !

De wijkagent zal uw gasten scherp in de gaten houden!

Wijkagent

Politieman

Beveiliger

Typetje politie agent of beveiliger inhuren

"Sjonnie de wijkagent is een zeer humoristische act voor de ontvangst van uw gasten! Sjonnie komt af op het geluidsoverlast in de wijk!"

Typetje politie agent inhuren | Welkomstact politieman | Politieagent huren | Wijkagent voor feest | Komische Beveiliging act | Typetje politie voor ontvangst | Beveiliger typetje | typetje FBI | act politie agent huren
Het typetje Sjonnie de wijkagent. Dat geeft uw gasten een veilig gevoel?!

politie agent inhuren Het typetje Sjonnie de wijkagent is een nieuw karakter van de artiesten met LEF! Deze komische ontvangst act kan op veel verschillende manieren worden ingezet. U kunt Sjonnie inhuren als wijkagent, persoonlijk beveiliger, politieman, parkeerwachter, FBI, uitsmijter of als politieman!
U kunt onze politie agent inhuren voor een particulier feest, een bedrijfsfeest of als act in bijvoorbeeld een winkelcentrum. Sjonnie de wijkagent is een bijdehante, Rotterdamse act met veel verbale humor. Hij zorgt er voor dat het feest goed is geregeld en alle gasten moeten zich veilig voelen op het feest. Niets houdt Sjonnie de wijkagent tegen!
Onze wijkagent op uw feest: Alleen voor genodigden!

Sjonnie inhuren als wijkagent, politieman, beveiliger of FBI
Het is erg makkelijk om deze grappenmaker in te huren. U belt gewoon even met LEF entertainment, of u vult ons contactformulier in met uw wensen. Er is bij ons altijd wel een goede artiest die beschikbaar is voor een feestje! U kunt het typetje wijkagent inhuren voor de ontvangst van de gasten. De act duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur.
U kunt er ook voor kiezen om bij LEF Entertainment meerdere acts in te huren voor uw feest. U heeft dan avondvullende animaties voor extra sfeer en gezelligheid!

Voor een act op uw bedrijfsfeest, klik hier.

Liever een andere ontvangst act als piccolo, of een komische act, feest act, of een felicitatie act?

contact


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!