LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)


Typetje huren: De zwerver verstoort het bedrijfsfeest!

typetje hurentypetje huren

"Beste Jaap, ik wil je nog graag bedanken voor het optreden bij ons bedrijfsfeest. Ondanks dat wij de zwerver al eerder hadden gezien, moesten wij weer enorm lachen. Schitterend hoe je die meiden buiten aan het schrikken kreeg!

Austerlitz, 26 oktober,
De manager van de C1000 in Driebergen had vorig jaar de zwerver act in actie gezien bij een privé feest. Hij had toen enorm gelachen om de komische capriolen van de zwerver. Nu hij zelf een bedrijfsfeest gaf voor het personeel van de C1000 leek het hem een goed idee om de zwerver van LEF zelf ook een keer in te huren. Het bedrijfsfeest werd gehouden in de Pyramide van Austerlitz, een mooie locatie waar je goed kan eten, drinken en....met z'n allen in de botsauto's kan.
Niemand van het personeel wist dat de zwerver langs zou komen. Zijn entree was dan ook verschrikkelijk verrassend. De zwerver begon zijn act buiten, in het donker, waardoor een aantal meiden, die buiten stonden, de zwerver nauwelijks zagen. Zij hoorden de grappige act echter wel en het lachen begon al. Wie was die vieze vent in het donker? Uit angst haalden zij der mannelijke collega's erbij. De zwerver was inmiddels al tot de ingang genaderd en iedereen twijfelde. Is hij nu echt, of is het een komische act. Al snel werd duidelijk dat het een komische act was, want de zwerver act was wel erg aanwezig met verbale humor en goochelarij. Het personeel liet de zwerver binnen bij het bedrijfsfeest en toen de deur open ging, was er geen houden meer aan. Het typetje zwerver denderde de zaal binnen, vloog alle meiden aan en sprong op de tafels, op zoek naar een mooie meid, die hij kon versieren. Hij kroop ook onder de tafels, wat natuurlijk tot hysterie leidde bij de meiden van de C1000. In de drie kwartier dat de acteur op het feest aanwezig was, was het ook drie kwartier lachen, gillen en hossen. Want naast zijn bekende acts en goocheltrucs werd de polonaise ook geïnitieerd, en werd er een komische groepsfoto gemaakt van het personeel. Want vanaf vandaag zijn zij medewerkers van Jumbo Supermarkten!

Wilt u ook een typetje huren op uw bedrijfsfeest? Vult u dan het contactformulier in en het is geregeld!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!