LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Een artiest of act inhuren voor een Oostenrijkse après ski feest!

themafeest apres skithemafeest apres skiMerselo, 05 oktober,
Afgelopen zaterdag werd het beroemde "oktoberfest" ook in Nederland gevierd. In het partycentrum De lekkernij 't Anker in Merselo, nabij Venray, werd een bedrijfsfeest georganiseerd, compleet in Oostenrijkse après ski stijl. De personeelsvereniging had de Party Planners benaderd voor het nodige entertainment tijdens het Oostenrijkse feest. De Party Planners verzorgt complete themafeesten in de après ski stijl, maar zij verhuurt ook losse artiesten voor bedrijfsfeesten. Het contact met LEF entertainment werd snel gelegd. LEF verhuurt namelijk artiesten, die meerdere thematische acts kunnen verzorgen op locatie. Op die manier huurt u slechts 1 artiest in, die een avondvullend programma kan verzorgen. En zo gebeurde het dat er in Merselo in een keer Sjonnie uit Tirol, een geitenhoeder en de Oostenrijkse feestfotograaf rond denderde.
Het partycentrum 't Anker in Merselo, Venray, had de organisatie goed op orde. De zaal werd versierd met ballonnendecoratie. Er werd een echte Oostenrijkse band aangetrokken, het eten stond geheel in het thema après ski en de bierpullen vlogen je om de oren tijdens de Oostenrijkse avond.
De organisatie van het Oostenrijkse feest was zeer tevreden over de acteur, die zij hadden ingehuurd. Hij zorgde voor een geweldig komische sfeer op de vloer, wat het feest ten goede kwam. Het ijs werd onmiddelijk gebroken bij de ontvangst, met Sjonnie uit Tirol en het was erg lachen met de geitenhoeder. Deze onverzorgde viespeuk kwam helemaal uit Oostenrijk om nieuwe geitjes te kweken,.....maar daar kwam weinig van terecht. De vrouwen waren veel meer interessant. De acteur eindigde met de Oostenrijkse feestfotograaf. Een groepsfoto van alle gasten, tachtig in getal, compleet verkleed op de foto!
Wat kunnen die gasten feest vieren zeg in Merselo!

Ik zoek een acteur voor ons themafeest apres ski
LEF entertainment verzorgt alleen, of in samenwerking met de Party Planners alles op het gebied van Oostenrijkse feesten. U kunt bij LEF diverse acts of typetjes inhuren, die passen binnen een Oostenrijks thema. U kunt zelfs de typetjes zelf bepalen. Op die manier sluiten wij altijd goed aan bij de organisatie van het themafeest. Voor meer informatie over het inhuren van een act of typetje tijdens een Oostenrijks après skifeest of een compleet Oostenrijks themafeest kunt u met ons contact opnemen.
Wij verhuren artiesten, typetjes, acts en complete themafeesten door heel Nederland!


,

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!