LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Prachtig trouwfeest met onze ballonnen decoratie!


heliumutrecht.jpgrestveiling.jpgballonutrecht.jpgballonnenveiling.jpgUtrecht, 28 september,
De ceremoniemeester had het er gisteren maar druk mee. Aan hem de taak om de trouwlocatie, restaurant de Veiling in Utrecht, prachtig te decoreren voor het bruidspaar. Vandaar dat hij de Ballonstunter had gebeld om een aantal helium ballonnen te bestellen. Voor een huwelijksfeest is het helemaal in om metallic wit en zilver te kiezen als basiskleur voor de ballonnen. De ceremoniemeester had vier trossen heliumballonnen besteld met een gewichtje en een lange lint. Dit zier er reusachtig uit en je kunt de trossen zelf ergens in de trouwlocatie plaatsen. Elke heliumtros bestond uit 5 witte ballonnen en 5 zilveren ballonnen. Daarnaast had hij nog losse heliumballonnen besteld, met lint, die hij zelf ergens kon ophangen. De Ballonstunter heeft de helium ballonnen natuurlijk laten bezorgen in Utrecht, bij restaurant de Veiling. Voor een relatief klein bedrag wordt uw trouwlocatie prachtig versierd en kan het feest gaan beginnen!

Helium ballonnen bestellen en laten bezorgen in Utrecht.
De Ballonstunter levert ballonnen gratis in de regio Soest. Buiten de regio, en dat geld onder andere voor Utrecht, rekent de Ballonstunter een vaste prijs voor bezorgen. Voor €15,- bezorgen wij overal in Utrecht. Wij bezorgen helium ballonnen, een ballonnenboog, ballonpilaren en andere ballonnen decoratie in Utrecht.
Voor een ballonnenboog en/of pilaar rekenen wij €25,- aan bezorg- en retourkosten in Utrecht. Deze meerprijs komt omdat wij het frame van de decoratie ook weer ophalen. Voor informatie over ballonnen voor een bruiloft, klik hier. Wilt u gelijk een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op of bel gelijk even.
Zie ook: Ballonnen bestellen in de regio Utrecht


telefoonnummer

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!