LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

LEF Entertainment Soest wil graag onze sfeervolle Kerst activiteiten bij u onder de aandacht brengen.
LEF beschikt over een groot aanbod aan Kerst entertainment en activiteiten.
U kunt bij ons bijvoorbeeld een prachtige Kerstband inhuren, met 2, 3 of 4 mans formatie. Vrolijke, sfeervolle Kerstliedjes verblijden uw feest of evenement. Met een groot repertoire aan Kerstliederen zijn zij een goede aanvulling op uw Kerstgedachte.

clown met kerst

Kerst(b)engel

Daarnaast beschikt LEF over vele ondeugende Kerst(b)engels. Spectaculaire clowneske Kerstengelen denderen over uw Kerstfeest.
Zij jongleren met kerstballen, delen kerstkransjes uit en vermaken alle kinderen met straattheater acts.
Een Kerstclown inhuren doet u bij LEF!
Tevens verzorgen zij ook onze unieke Kerstshow. Een sfeervol, en energiek Kerstverhaal voor de hele familie, inclusief hartverwarmende vuurkorven!
Al onze Kerstclowns zijn overal voor in te zetten, voor ieder feest. Heeft u een winkelcentrum, een bedrijfsevenement of een Kerstmarkt.......een Kerstclown met LEF mag niet ontbreken.

Maar wat misschien nog wel het meeste indruk maakt tijdens de Kerstdagen is natuurlijk de echte Kerstman, in zijn arrenslee!
Deze mobiele act is een regelrechte eye-catcher, een publiekstrekker en hoogwaardige act in een. U kunt bij ons de Kerstman inhuren met arrenslee, voort getrokken door een paard, of rendieren. De gasten kunnen op de foto met de Kerstman, zij kunnen een ritje maken in de arrenslee of zij kunnen genieten van deze attractie.
U kunt bij LEF ook de Kerstman "los" inhuren voor bijvoorbeeld promotie acties.
Vraagt u eens na wat onze mogelijkheden zijn voor promoties met onze Kerstman, Kerstdames, of Kerstclowns.

LEF Entertainment verzorgt eigenlijk alles voor de Kerstdagen.
Kerstclowns, knutselterras, Kerst-schminkterras, Kerstdecoratie, Kerstman, Kerststal, Glühwein- en chocoladekraam, Kerstdames, Kerstengelen, Kerstkoor, Kerst troubadour, Kerstfotograaf, Kerst themafeest, Kerst entertainment invasie, dixieband, Kerstkabouters, Kerstshow, lampionnenoptocht......u kunt het zo gek niet bedenken, of LEF heeft het in huis!


, , , , , ,

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!