LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

De Kaasspecialist uit Soest viert de opening van het nieuwe bedrijfspand!

Soest, 16 oktober,
Afgelopen woensdag werd het nieuwe bedrijfspand van de Kaasspecialist op de industrieweg feestelijk en groots geopend voor personeel, vrienden, leveranciers en andere genodigden. Aan de Ballonstunter werd gevraagd om de loods feestelijk te decoreren met ballonnendecoratie. Na een bezoek van de Ballonstunter aan de industrieweg, werd er een passende offerte gemaakt voor de ballonnendecoratie in en rondom het bedrijf.
En het resultaat zag er prima uit! Bij de ingang aan de weg werden ballonnen trossen geplaatst. Bij de entree van de feestzaal heeft de Ballonstunter twee ballonnen pilaren geplaatst. En de feestzaal, voorheen de loods, werd gedecoreerd met 10 helium ballonnen trossen van 15 ballonnen per tros, aan een gewicht. Aan de binnenkant bij de ingang 2 helium ballonnentrossen van 15 ballonnen in hoogte oplopend als een grote slinger en als klap op de vuurpijl een vierkante ballonnenboog van 3x3x3 meter. Dat is nog eens een feestelijke stunt van de Ballonstunter.
Wat eerst een grote hoge kale loods was, is nu veranderd in een sfeervolle feestzaal, met veel kleur. De bedrijfskleuren van de Kaasspecialist!

Voor meer informatie over onze mogelijkheden van de ballonnen decoratie voor bedrijven, klikt u hier.emailbuttonlogo


,

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!