LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

De Smickel Soest bestaat 40 jaar en viert feest!

clown voor feestclown voor feestSoest, 14-20 oktober,
Het pannenkoekenrestaurant De Smickel uit Soest vierde afgelopen week haar 40 jarig bestaan van de zaak. De Smickel (1953) is al jaren een begrip in Soest en de regio Soest. Iedereen, jong en oud, heeft er wel eens lekker een pannenkoek gegeten. Voor het 40 jarig bestaan heeft de organisatie goed uitgepakt. Het pannenkoekenrestaurant had de hele week uiteenlopende activiteiten, kortingsacties en uitdeelacties, wat zeer veel gasten trok. Zo konden de gasten bijna de hele week profiteren van 40% korting op een pannenkoek, kregen zij gesponsorde goodie-bags mee en kregen alle kinderen een clownsneus voor de echte feestvreugde.
Naast deze acties waren er ook meerdere artiesten aanwezig. Een karikaturist maakte de meest opmerkelijke gezichten, de schminksters toverden ieder gezicht om tot een waar sprookje en natuurlijk was clown Japie er ook 2 dagen. Clown Japie was 8 jaar geleden ook al eens in de Smickel en dat was zo goed bevallen dat deze stralende artiest voor de feestweek twee keer mocht optreden. Voor clown Japie was dit natuurlijk prachtig, en hij ging weer als vanouds tekeer in het restaurant. Clown Japie strooide met grappen, goochelde met ballonnen en ieder kind verliet de Smickel met een grote glimlach!!
Om het feest compleet te maken had LEF Entertainment Boer Sjonnie ingezet om de opening van de week te verzorgen. Boer Sjonnie ondersteunde de presentatie, ontving de gasten op zijn eigenwijze wijze en hij zorgde voor tal van volwassen grappen en grollen tijdens de receptie.
Het 40 jarig bestaan van De Smickel was een succes voor iedereen! Op naar de 80 jaar!!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!