LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Een clown huren voor dierendag!

Soest, 05 oktober,
Dierendag. Elk jaar moet je weer iets leuks organiseren voor dierendag. Hoe trek je nieuwe klanten? Wat bied je aan voor je huidige klanten? Eemland Diervoeders weet in ieder geval wel hoe zij dierendag moeten aanpakken. Groots! Met een geweldig aanbod aan activiteiten, demonstraties, attracties en promotie-acties is het jaarlijkse dierendag evenement bij Eemland Diervoeders uitgegroeid tot een groot spektakel. Jong en oud wordt 2 dagen op haar wenken bediend. De kinderen kunnen diertjes aaien in de kinderboerderij. Er is voor de kinderen een groot springkussen, een speurtocht en natuurlijk clown Japie. Ballonnenclown Japie vermaakt de kinderen met dieren ballonnen figuren en een echte voorstelling.
Voor de volwassenen waren er meerdere demonstraties. De politiehonden werden aan het publiek voorgesteld, en de frisbeehonden vertoonden hun kunsten. De honden werden ook in de watten gelegd. Zo konden zij touwtje trekken aan een bot en werden zijn gefotografeerd door een professionele fotograaf!
Een dikke pluim voor de organisatie. Met duizenden toeschouwers was dierendag 2013 weer enorm geslaagd!

U kunt bij LEF entertainment altijd een clown huren voor dierendag. Onze clowns lopen dan mobiel rond over uw terrein en zij verblijden alle kinderen met ballonnen. Op aanvraag kan onze clown een kindershow verzorgen met dierendag.
Tevens kunt u uw locatie decoreren met ballonnen decoratie. U kunt bij ons bijvoorbeeld een ballonnenboog bestellen. Voor meer informatie over de ballonnendecoratie klikt u op de Ballonstunter


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!