LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Het was echt leuk met clown Japie!

clownkinderfeest.jpgLeidschendam, 15 juni 2013,
Zaterdag 15 juni was een belangrijke dag voor Markus. Hij was 5 jaar geworden en hij had al zijn vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd voor zijn verjaardag feest. Zijn ouders hadden ook een verrassing. Zij hadden clown Japie ingehuurd met zijn kinderfeest programma. Clown Japie heeft een energiek en interactief kinderfeestprogramma, compleet met ballonnen, jongleren, minidisco, goochelen en......een waterpistool.....
In de achtertuin was het een uur lang lachen met clown Japie. En de hele buurt kon meegenieten, want de clown had een mobiele geluidset meegenomen voor de minidisco. Gezellig dansen voor een mooie prijs! De jarige Markus heeft op deze manier toch een hele speciale verjaardag.
Het kinderfeest in Leidschendam was zeer geslaagd.
Markus en alle andere kinderen hadden zich uitstekend vermaakt!

Clown Japie inhuren voor een kinderfeest van uw zoon of dochter
Het is heel makkelijk om een goede clown in te huren. U belt of mailt gewoon naar LEF entertainment Soest en wijn zorgen ervoor dat u een clown of ballonnenclown krijgt op het verjaardagsfeest. Een clown huren voor een kinderfeest is erg populair. Het is geweldig voor de kinderen en de ouders kunnen rustig achterover zitten en meegenieten.
Het kinderfeest programma met de verjaardag show van clown Japie is helemaal gaaf, want hij neemt een mobiele geluidset mee voor de minidisco! Dansen, springen en gekdoen met de clown!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!