LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

simeon.jpgjapie kidsfeest.jpgverstoppertje.jpgkinderfeest Jan.jpg

Spanning, humor en interactie met clown Japie!

Soest, 21 juni 2013,
LEF Entertainment Soest kreeg afgelopen week een spoedaanvraag van een gezin uit Soest. Zij hadden voor de verjaardag van hun zoontje een goed idee. Lekker met z'n allen naar een grote speeltuin. Helaas waren de weersvoorspellingen zo slecht dat zij aan LEF vroegen of clown Japie op korte termijn nog beschikbaar was met zijn kinderfeest programma. Zij konden gelukkig clown Japie nog inhuren voor de show. Simeon was 5 jaar geworden en uiteindelijk kon hij, samen met maar liefst 15 vriendjes genieten van de grappen van clown Japie.
De kinderfeest show is een goede combinatie van klassieke clownsgrappen, humor, toveren en goochelen, interactie, dans, ballonenpret en....spanning. Want het werd ook een beetje spannend (foto red.) Alle kinderen moesten zich verstoppen in de achtertuin en dat was pas echt lachen (foto red.)
Na de show kregen alle kinderen van ballonnenclown Japie nog een mooie ballon mee naar huis. Een mooi kinderfeest voor de trotse Simeon!

Een clown inhuren voor een kinderfeest
U kunt altijd last minute LEF even bellen voor een artiest of clown voor een kinderfeest. Als het slecht weer is dan is onze kindershow echt aan te raden. U bent uit de zorgen en de kinderen vermaken zich uitstekend.
U kunt voor meer informatie over ons kinderfeestprogramma even hier klikken. De standaard duur van de show is 1 uur. LEF Entertainment zorgt voor een professionele clown, inclusief geluidset. Op die manier heeft u echt kwaliteit voor uw geld. Je moet gewoon LEF hebben!


,

Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!