LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

De New York Pizza start een promotie actie!

boognewyorkpizza.jpgboogpizza.jpgDe Bilt, zaterdag 19 oktober,
In de regio Utrecht start de ondernemer van de New York Pizza deze weken een promotie actie, om het bedrijf weer op onder de aandacht te brengen. En de beste manier om de promotie te ondersteunen is natuurlijk het plaatsen van een ballonnenboog in de kleuren van het bedrijf. Voor de vestigingen in De Bilt, Hilversum en Bussum staan deze weken prachtige ballonnen bogen van de Ballonstunter. De ballonnenboog wordt geleverd in de kleuren rood, wit, groen en oranje, bestemd voor een enkele deur.
Ook u kunt uw bedrijf promoten met onze ballonnendecoratie. Voor een relatief klein bedrag valt uw bedrijf of winkel op in de winkelstraat en laat u de klanten weten dat er een promotie gaande is. De ballonnendecoratie is een feestelijk en effectief promotie middel, als onderdeel van uw gehele promotie campagne.
De Ballonstunter is de prijsvechter in ballonnendecoratie. In de regio Soest zijn wij de goedkoopste leverancier op het gebied van een ballonnenboog, ballonpilaren en/of heliumballonnen trossen. De Ballonstunter levert de ballonnendecoratie veelal gratis en zij haalt de ballonnendecoratie ook weer op. Zo heeft u als ondernemer er geen omkijken naar en kunt u zich rustig bezig houden met belangrijke zaken.

Voor meer informatie over onze diensten voor bedrijven en winkels, kijkt u eens op onze bedrijvenpagina.


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!