LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

ballonpilaar ziggodomeballonstunter 100% NLAmsterdam Ziggo Dome, 05 februari,
Afgelopen woensdag was bij het radiostation 100% NL de jaarlijkse uitreiking van de 100% NL Awards. Dit jaar werd het prestigieuze evenement gehouden in club Ziggo, in het Ziggo Dome Amsterdam. Tijdens de 100% NL Awards worden er prijzen uitgereikt aan onder andere de beste artiest, de beste band en de beste nieuwkomer van Nederland, gekozen door luisteraars van het radiostation.
Om club Ziggo Amsterdam goed te decoreren in de oranje kleuren van 100% NL, werd de Ballonstunter ingeschakeld. De organisatie had gekozen voor 4 knal oranje ballonnenpilaren. Twee voor bij de ingang van club Ziggo en twee voor op het podium. Voor ons was dit een mooie uitdaging, want de uitreiking van de awards waren ook live te volgen op RTL4, bij RTL boulevard. De oranje ballonnen pilaren zagen er schitterend uit. Strak en degelijk, prima voor een dergelijk evenement.
En voor 100% NL waren de vier ballon pilaren een koopje. De Ballonstunter stunt al een tijd met prijzen. Voor slechts €35,- hebben zij de pilaar besteld en onze bezorg- en retourkosten naar Amsterdam waren slechts €30,-. Op deze manier is iedereen blij. De 100% NL Awards waren zeer geslaagd, mede door de ballonnen decoratie van de Ballonstunter!!

Een ballonnenpilaar (Amsterdam) bestellen, wat is de prijs?
De Ballonstunter hanteert standaard prijzen voor ballonnendecoratie. Een ballonnenpilaar Amsterdam kost €35,- exclusief btw. U kunt dan zelf de kleuren samenstellen en wij bezorgen de ballonpilaren op uw gewenste locatie, op de datum en tijd wat u wilt. In de regio Soest leveren wij zelfs gratis. Daarbuiten houden wij de bezorgkosten laag zodat de totaal prijs die u betaalt altijd goedkoper is dan bij een andere leverancier. Voor een overzicht van onze ballonpilaren, kijkt u eens op deze pagina.


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!