LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Ballonnendecoratie IJsselstein! Opvallend vrolijk!

ballonnendecoratie IJsselsteinballonnendecoratie in IJsselsteinballonnendecoratie IJsselsteinballonnendecoratie in IJsselsteinIJsselstein, 09 november,
De handelsonderneming voor auto en industrie, Auto de Leeuw in IJsselstein en Houten houdt deze maand open huis voor genodigden en klanten van de autozaak. November is voor De Leeuw dan ook een bijzondere maand. De leverancier van automaterialen opent deze maand haar deuren in Houten met een gloednieuw pand, en dat mag gevierd worden.
Afgelopen zaterdag was er de open dag in IJsselstein en over twee weken in Houten. Deze feestelijke dagen worden ondersteund door de ballonnendecoratie van de Ballonstunter. In IJsselstein werd de winkel gedecoreerd met 2 ballonnenpilaren voor de deur, grote ballonnen trossen in de winkel en heliumballonnen toefjes op de tafels en bij de kassa. Allemaal in de bedrijfskleuren van De Leeuw: Blauw, zilver en wit. De organisatie van de open dag heeft bij de Ballonstunter gelijk de ballonnen decoratie voor 2 dagen besteld. Wel zo makkelijk en reken er maar op dat wij er wat moois van maken!

De Ballonstunter verzorgt ook ballonnendecoratie in IJsselstein.
Als u in IJsselstein ballonnen decoratie wilt bestellen, kunt u ons gewoon bellen voor een offerte. Wij zijn de goedkoopste in de regio Soest, maar ook in de regio Utrecht, IJsselstein. Als u bijvoorbeeld een ballonnenboog wilt bestellen in IJsselstein, of ballonpilaren voor uw winkel of bedrijf is het raadzaam dit bij de Ballonstunter te doen. Wij verzorgen voor u de scherpste offerte en wij leveren alles op maat. De ballonnendecoratie in IJsselstein wordt verzorgd in uw gewenste kleuren en aantallen. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u hier verder kijken. Of neemt u gelijk contact met ons op voor een scherpe offerte.


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!