LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

"Wat een prachtige ontvangst, met zo'n ballonnenboog!"

boog soest.jpgSoest, 22 juni 2013,
Afgelopen zaterdag mocht de Ballonstunter Soest een ballonnenboog plaatsen bij de schaapskooi op het landgoed van Rob Wiegers. Rob verhuurt reclame vaarten en ballon vaarten, dus de locatie was treffend. Een familie uit Soest had de schaapskooi afgehuurd voor een geweldig feest en om dit feest op te luisteren stond er voor de ingang een prachtige ballonnenboog in de kleuren zilveren en rood.
Zij hadden ook bedacht om helium ballonnen trosjes langs de weg te plaatsen, zodat de gasten precies wisten waar zij heen moesten. De ballonnen trosjes fungeerden als bewegwijzering. Het waaide en regende behoorlijk die middag, dus de ballonnenboog werd goed vastgezet. Maar ondanks de regen en wind was het een geweldig feest en heeft de ballonnenboog de hele tijd gestraald!
Wij danken de familie voor de bestelling van onze ballonnen decoratie en natuurlijk zijn wij er bij een volgende feestelijke gelegenheid weer bij!

Een ballonnenboog inhuren
Eigenlijk is een ballonnenboog leuk voor ieder feest. Of het nu gaat om een verjaardag, een huwelijk, een bruiloft of een familiefeest, de feestelijke entree van een ballonnenboog past overal. Zeker ook omdat u zelf de kleuren van de ballonnenboog mag uitkiezen. Dan is de ballonnen versiering erg persoonlijk. U kunt een ballonnenboog bestellen bij de Ballonstunter. Voor €75,- ex. btw heeft u al een ballonnenboog besteld.
Als u graag feestdecoratie of ballonnendecoratie voor uw winkel of bedrijf wilt bestellen,
kijkt u dan even op ballonnendecoratie bedrijvenpagina.


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!