LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

LEF Ballonstunter zorgt voor een opvallend prijzencircus!

boogvend.jpgEde, 25 september,
Gisteren is bij alle V&D's in Nederland weer het jaarlijkse prijzencircus van start gegaan en de V&D in Ede pakt het opvallend feestelijk aan. Met twee enorme ballonnen bogen van de Ballonstunter, in de kleuren wit en rood wordt absoluut de aandacht van de klant getrokken. De twee ballonnenbogen staan redelijk ver in de straat, waardoor niemand aan de aandacht ontsnapt. Samen met de rode lopers ziet het er al met al zeer feestelijk uit. De V&D in Ede kon de ballonnen bogen op korte termijn bestellen en zij werden zelfs in de avond bezorgd.
De Ballonstunter levert namelijk altijd en op ieder moment!
De ballonnenbogen hebben voor de gelegenheid een verzwaard frame gekregen, waardoor zij goed in de vrije ruimte kunnen staan. Heel praktisch voor als het gaat waaien en/of regenen.
Wij wensen de V&D een geweldig prijzencircus toe!.

Wij bezorgen ballonnen decoratie in Ede. U kunt bij ons een ballonnenboog bestellen, bijvoorbeeld in de kleuren rood en wit in Ede. Bel even met de Ballonstunter: 06 229 351 56

Prijzencircus V&D: Ballonnendecoratie en artiesten!
LEF Entertainment levert tijdens het prijzencircus zowel de ballonnendecoraties als artiesten. Onze clowns passen perfect in een prijzencircus en wij verhuren ook onze circusdirecteur die alle stuntprijzen promoot.
Entertainment is een opvallend succesvolle promotie voor uw feestelijke campagne!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!