LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

De ballonstunter levert een TOP (sport) prestatie in Papendal!

papendal.jpgballonnenboogblauw.jpgballonbooglichtblauw.jpgbooglichtblauw.jpgArnhem, 08 oktober,
In het Sport en congrescentrum Papendal was het vanmorgen een drukte van belang. Honderden mensen waren uitgenodigd tijdens het congres voor accountancy's. Een goed georganiseerd evenement, waarbij de Ballonstunter ook een bijdrage mocht leveren. Vanuit organisatiebureau Cocon Organiseert kwam de vraag voor een grote ballonnenboog, met een doorgang van 2 meter, in de kleur lichtblauw, ofwel baby blauw. De lichtblauwe ballonnenboog moest dienen als doorgang naar de congreszaal.
De ballonboog moest om 08.15 uur worden bezorgd, dus de Ballonstunter moest al vroeg op pad. En het resultaat mag er zijn. Een strakke ballonnenboog, kleur lichtblauw, sierlijk voor de entree. En het mooie is dat de Ballonstunter de volgende dag de lichtblauwe ballonnen boog ook weer ophaalt bij het congrescentrum Papendal, dus de opdrachtgever heeft er helemaal geen omkijken naar. Dat is nog eens prettig samenwerken.

Een (lichtblauwe) ballonnenboog bestellen buiten de regio Soest
De Ballonstunter bezorgt ballonnen decoratie door heel Nederland. Ook in Arnhem. Buiten de regio Soest rekenen wij aan bezorgkosten een vast bedrag. Wij rekenen 0.30 cent per kilometer vanuit Soest, en de totaalprijs aan bezorgkosten ronden we gewoon netjes af.
U kunt bij ons de volgende ballonnendecoratie bestellen: Een ballonnenboog (M, L, XL), ballon pilaren en helium ballonnen. Allemaal in de door u gewenste kleuren. Bijvoorbeeld lichtblauw/babyblauw. Voor meer informatie over onze stuntprijzen voor ballonnen, klikt u hier.

Wilt u gelijk een ballonnenboog bestellen? Vult u dan het contactformulier in en het wordt gelijk voor u geregeld!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!