LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Kindercentrum het Zonnetje viert haar jubileum!

ballonnenboog houtenballonnen houtenHouten, 03 november,
Buiten is het vandaag een echte gure herfstdag, met onweer, wind en regen. Maar binnen in theater Aan de Slinger in Houten is het zonnig!
Zonnig omdat Kindercentrum het Zonnetje vandaag haar 25 jarig bestaan viert in het theater. Voor de hele familie is er vandaag een mooi programma samengesteld, wat het jubileum kleur moet geven. De organisatie heeft sowieso veel kleur gegeven aan het jubileumfeest, want zij hadden de Ballonstunter gebeld voor ballonnen decoratie. In het theater in Houten moest een rood en gele ballonnenboog komen te staan en de foyer moest versierd worden met geel en rode heliumballonnen. Als trosje aan een gewicht. De ballonnenboog in Houten moest eigenlijk buiten staan, maar vanwege het slechte weer werd besloten dat de ballonnen boog binnen mocht staan, boven aan de grote brede trap. Het resultaat was en is schitterend. De ballonnenboog siert overal bovenuit en de heliumballonnen trossen maken het geheel feestelijk, vrolijk en mooi. Een gure zondagmiddag in november werd overschaduwd door feestelijke en zonnige decoratie van de Ballonstunter!

Een ballonnenboog huren in Houten.
Ballonnenboog Houten? Jazeker! De Ballonstunter bezorgt ballonnen decoratie in heel de regio Utrecht. Zo ook in Houten. U kunt ene ballonnenboog bestellen in Houten, heliumballonnen bestellen in Houten en wij bezorgen de ballonnen decoratie kant en klaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons op.
Of kijkt u even naar ons overzicht van ballonnen in de regio Utrecht.


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!