LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Een Ballonnenboog bestellen Amsterdam, heel makkelijk!

ballonnenboog Amsterdamballonnenpilaar AmsterdamAmsterdam, 02 januari,
Afgelopen weekend ging de Ballonstunter aan het werk voor twee opdrachtgevers in Amsterdam. Zij konden bij de Ballonstunter heel makkelijk een ballonnenboog bestellen en een ballonnenpilaar huren voor hun feest in Amsterdam. De Ballonstunter levert hoofdzakelijk in de regio Utrecht, omdat de bezorgkosten nihil zijn. Maar sinds jaar levert de Ballonstunter ook goedkope ballonnendecoratie in Amsterdam. De bezorg- en eventueel retourkosten naar Amsterdam zijn slechts €15,-. Op die manier kunt u in de regio Amsterdam ook bij de Ballonstunter terecht. De totaalprijs zal nog steeds goedkoper zijn dan menig ander ballonnenbedrijf. Een goede stunt van ons toch!
De ballonnenboog in Amsterdam werd besteld in 4 kleuren en het resultaat mag er zijn. Een opvallend mooie ballonnenboog, als trekpleister voor het publiek, of in dit geval, een opening van de zaak.
Een nieuwjaarsborrel voor genodigden.
De ballonnenpilaren werden bij Sportcentrum Bijlmer afgeleverd, waar een groot feest werd gehouden voor de jarige.

Een ballonnenboog bestellen Amsterdam
De Ballonstunter is de goedkoopste leverancier in ballonnendecoratie in de regio Utrecht. Dat komt omdat wij de ballonnen tegen een scherpe prijs aanbieden en omdat wij bijna geen bezorgkosten vragen. Vanaf 01 januari 2014 bezorgen wij echter ook o.a. een goedkope ballonnenboog of helium ballonnen in Amsterdam. Natuurlijk moeten wij reiskosten vragen, maar wij vragen alleen een vergoeding voor de benzine, meer niet!
Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, neemt u dan gelijk contact met ons op.


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!