LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Feestelijke opening bij Beautyplaza in Montfoort!

ballonnenboog bestellen montfoortballonnenboog bestellen montfoortMontfoort, 04 oktober,
Afgelopen vrijdag werd het gloednieuwe pand van Beautyplaza in Montfoort voor genodigden geopend. De organisatie was de hele week keihard aan het werk geweest, om te zorgen dat het bedrijfspand er tip top uit zag voor de grote opening. Om de feestelijke dag extra onder de aandacht te brengen, werd de Ballonstunter ingeschakeld.
Zij wilden graag twee ballonnen pilaren bestellen in Montfoort. De ballonpilaren moesten bij de entree komen te staan. Beautyplaza heeft een prachtig logo, met lichte, heldere kleuren roze, blauw, geel en groen. De vraag van de organisatie was dan ook of de ballonnen pilaar in dezelfde kleuren gemaakt kon worden. En dat is natuurlijk geen probleem voor de Ballonstunter. U wenst en wij bezorgen! Op de kop van de ballonnenpilaar werd een grote witte ballon geplaatst.
En de organisatie van het bedrijf Beautyplaza te Montfoort was blij met het resultaat!

Een ballonnen pilaar of ballonnenboog bestellen Montfoort
De Ballonstunter bezorgt zijn ballonnendecoratie in heel de regio Utrecht. De bezorgkosten voor Montfoort zijn slechts €20,-. Een scherpe prijs, waardoor wij de ballonnendecoratie goedkoop aan u kunnen leveren.
U kunt bij ons ballonnen bestellen in de door u gewenste kleuren. Wij bezorgen een ballonnenboog en een ballonnenpilaar in Montfoort, maar u kunt ook heliumballonnen bestellen in Montfoort.
Voor meer informatie over de mogelijkheden en de goedkope prijs voor ballonnen, kunt u naar de pagina van de Ballonstunter Soest gaan.
Viert u uw bruiloft in Montfoort? Check dan deze pagina!
Voor ballonnendecoratie voor uw winkel of bedrijf, klik hier


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!