LEF Entertainment - 15 Jaar ervaring in gedurfde acts, shows & Sinterklaasshow (s)

Een Ballonnenboog bestellen Amsterdam, heel makkelijk!

ballonnenboog SoestClown JapieSoest, Sint en Kerst bij Smurfit Kappa Soest!
Tijdens de afgelopen wintermaand december heeft LEF entertainment het een en ander aan entertainment verzorgd voor het bedrijfsfeest van Smurfit Kappa te Soest. Voor de Sinterklaasviering op het bedrijf had de personeelsvereniging een clown geboekt bij LEF entertainment met zijn Sinterklaasshow. Op 30 november was het tijd voor de top entertainer Lex Flex om zijn clowneske kunsten te vertonen in de kantine van Smurfit Kappa. De kindershow verliep erg goed en en kinderen, en ouders, waren dan ook zeer te spreken over de kindershow.
Ruim een week later werd de Ballonstunter Soest benaderd door het evenementenbureau Grootzs om een ballonnenboog te plaatsen voor de deur van Smurfit. Dat was toevallig, 2x een opdracht voor hetzelfde bedrijf. 2x Een bedrijfsfeest! De ballonnenboog werd gemaakt in de kleuren rood, wit en zwart. Ondanks de felle wind en regen die dag, hield de ballonnenboog zich uitstekend en is iedereen weer tevreden.
LEF is niet voor niets HET bureau voor de organisatie van uw bedrijfsfeest!

alles voor uw bedrijfsfeest!
LEF entertainment is inmiddels uitgegroeid tot een prima organisatiebureau die alles kan regelen voor uw bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een clown, typetje of ballonnendecoratie. LEF maakt er wat moois van!
Onze artiesten zijn door en door entertainers en zij weten precies wat er nodig is om er een goed feest van te maken. En onze ballonnendecoratie.....dat is gewoon lekker goedkoop en....een vriendelijke en goede service!


Je moet gewoon LEF hebben

LEF Entertainment Al 15 jaar ervaring in interactieve, komische en gedurfde acts!