LEF Entertainment Clown inhuren Ballonnenboog Komisch Typetje Huren Feest Act

Bel ons gelijk even: 06 229 351 56

bij u op het bedrijf !

Als energiek voorprogramma

Sfeervolle Sinterklaas show

zodat u gegarandeerd....

Een geslaagd Sinterklaasfeest heeft!

Boek nu alvast een artiest

Boek onze Sinterklaasshow Almere voor uw Sinterklaasfeest op uw bedrijf!

Sinterklaasshow Almere | Sinterklaas show regio Almere | Sinterklaas show in Almere | Voorprogramma Sinterklaas in Almere | Sint show Almere | Sinterklaasprogramma Almere | Sinterklaaszitting Almere | Sinterklaasviering in Almere | Sinterklaas zitting Almere | Clownshow voor Sinterklaas in Almere

sinterklaasshow Almere

LEF Entertainment regelt alles voor uw Sinterklaasviering

U kunt bij ons een compleet Sinterklaasfeest inhuren om de Sinterklaasviering op uw bedrijf succesvol te laten slagen. Om te zorgen dat de kinderen optimaal kunnen genieten van de magie van Sinterklaas bieden wij u een succesvol pakket aan.
Hierbij is goed nagedacht over de decoraties, de spanningsboog bij kinderen en de interesse van volwassenen bij een kinder-evenement.
Ons pakket wordt uitgevoerd door de beste entertainers, hoogwaardige en thematische ballondecoraties en de juiste geluidsversterking.
LEF heeft alles in huis voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest

Sinterklaasshow Almere - 1. De aankleding met onze ballondecoraties.

Vaak worden dergelijke evenementen in de bedrijfskantine of in een partyzaal georganiseerd. Deze ruimten worden bijna altijd "kaal" opgeleverd en het is niet makkelijk om zelf enige sfeer te creëren. Met onze thematische ballonnendecoraties zorgen wij op een relatief goedkope manier voor de sfeer en aankleding van de ruimte. Wij kunnen bijvoorbeeld helium ballontrossen leveren, in de kleuren geel en rood, met een Sinterklaas opdruk. En wat dacht u van een ballonnenboog voor de entree, ballonpilaren op en nabij het podium en onze uitdeelpieten als sfeervolle "opvulling" van de zaal.
Deze decoraties gebruiken wij ook om het podium te decoreren.
De juiste Sinterklaas sfeer bereikt u met onze styling experts!

Sinterklaasshow Almere - 2. Het Sinterklaas voorprogramma.

Veel bedrijven vieren Sinterklaas op het bedrijf met een bezoekje van Sinterklaas zelf en de pieten. Deze Sinterklaaszitting bestaat voornamelijk uit een praatje en wat cadeautjes uitdelen. Al met al een drie kwartier gezelligheid en dan is het klaar. De kinderen zitten vaak lang te wachten en de ouders interesseren zich amper meer voor het feest. Dit hou je als bedrijf dus niet lang vol!!
LEF Entertainment verzorgt daarom al jaren energieke, interactieve en sfeervolle kindershows en activiteiten, als voorprogramma op de komst van Sinterklaas.
Deze kindershows worden voornamelijk uitgevoerd door TOP clowns! Entertainers die zorgen voor de juiste sfeer, humor en beleving bij de kinderen.
Bij de kindershows van LEF is de energie van de kinderen hoog. Een prima balans met de Sinterklaaszitting zelf, waarbij de energie meestal laag is.
De kindershow wordt "groots" uitgevoerd, zodat wij de Sinterklaaszitting gezellig en sfeervol "klein" kunnen maken!

Bekijk al onze Sinterklaas shows en activiteiten.

Sinterklaasshow Almere - 3. De Sinterklaaszitting

Naast de decoraties en het voorprogramma verzorgt LEF ook de Sinterklaaszitting op uw bedrijf. Onze standaard Sinterklaas zitting bestaat uit Sinterklaas, de hoofdpiet en nog een tweede piet. Wij leveren uitsluitend professionele entertainers, artiesten die meer kunnen dan u verwacht.
U kunt het beste zowel het voorprogramma en de Sinterklaas zitting bij ons inhuren omdat deze twee shows naadloos op elkaar zijn afgestemd. Onze Sinterklaas weet wat er in het voorprogramma is gebeurd en de Sint en zijn pieten spelen daar handig op in. Zo blijft het voor de kinderen ook logisch en overzichtelijk.
De Sinterklaas zitting van LEF is los te boeken en met een bezetting van minimaal de Sinterklaas en 1 zwarte piet.
Een Sinterklaaszitting van niveau! Dat is LEF!

sinterklaas zitting

contact

Soms moet je gewoon LEF hebben!

LEF is het Entertainmentbureau, gevestigd te Soest. Gespecialiseerd in professionele clowns inhuren, kindershows, leuk typetje en act huren, winkelcentrum promotie, ballonnendecoratie en spelverhuur. Tevens thematisch entertainment voor Sinterklaas, Kerst, carnaval en Pasen.


Create an unexcpected smile. In business,....In life!