LEF Entertainment Clown inhuren Ballonnenboog Komisch Typetje Huren Feest Act

Is exclusief te boeken bij LEF !

De beste clown...

Clown Japie

Bekend van o.a. Dam tot Damloop, Amsterdam ArenA en Radio Veronica!

En hij is geweldig met kinderen!

TOP clown Japie kan echt alles!

Ballonnen, jongleren, goochelen

"Wilt u echt een goede clown, die alles kan? Onze clown Japie is echt een TOP clown! Inzetbaar voor uw bedrijfsborrel, bedrijfsfeest, basisschool feest, bedrijf receptie, en kinderfeest!"

Straattheater clown inhuren | clown huren met act | Allroundclown | clown huren voor basisschool | Clown bij een bedrijf receptie | Clown Japie | Clown voor familiedag

clown hurenclown huren
Clown huren? Boek nu TOP clown Japie.
U moet toch eigenlijk wel een keer gehoord hebben van clown Japie. Of u heeft clown Japie al eens ergens gezien.
Mocht dit niet het geval zijn, dan MOET u een keertje clown Japie huren voor uw feest!
Deze stralende clown heeft inmiddels al jaren ervaring en is echt leuk.
Zonder overdrijven heeft hij al duizenden kinderen blij gemaakt met zijn acts en stond Japie al zeker 1000 keer op een podium met zijn kindershows.

Inmiddels is clown Japie landelijk bekend geworden met zijn acts, shows en andere optredens. Sinds een aantal jaar werkt clown Japie samen met de KNVB voor en tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal. En voor de sportieve klanten is clown Japie jaarlijks te bewonderen bij de Dam tot Dam loop in Zaandam/Amsterdam.

TOP clown Japie kan alles.
Een clown huren? Deze professionele artiest kan alles wat u van een topclown verwacht.
Goochelen, jongleren, ballonnenpret, maar clown Japie is vooral een showclown!
Hij steelt de harten van het publiek met zijn energieke en vrolijke uitstraling. Hij weet goed om te gaan met kinderen in verschillende leeftijden en zijn clownsgrappen zijn zeer komisch.

TOP clown Japie is leuk voor volwassenen.
Omdat clown Japie regelmatig voor volwassenen optreedt, heeft hij veel volwassen humor. Als clown is Japie redelijk bijdehand en hij speelt moeiteloos in op de actualiteiten. Ook zijn showmuziek heeft veel weg van een volwassen feest!

Clown Japie is het visitekaartje voor uw (bedrijfs)feest!

Dus: Clown Japie moet u een keer gezien hebben!

En wilt u ook ballonnen decoratie op uw feest? Bijvoorbeeld helium ballonnen, een ballonnenboog of een ballonnen pilaar? Bekijkt u dan ook even onze website van de Ballonstunter.


Soms moet je gewoon LEF hebben!

LEF is het Entertainmentbureau, gevestigd te Soest. Gespecialiseerd in professionele clowns inhuren, kindershows, leuk typetje en act huren, winkelcentrum promotie, ballonnendecoratie en spelverhuur. Tevens thematisch entertainment voor Sinterklaas, Kerst, carnaval en Pasen.


Create an unexcpected smile. In business,....In life!