LEF Entertainment Clown inhuren Ballonnenboog Komisch Typetje Huren Feest Act

Metallic kleuren


ballonmetallicwit.jpgmetallic goud.jpgmetallic ivoren.jpgmetallic zilveren.jpgmetallic groen.jpgmetallic paars.jpgmetallic violet.jpgfel donker roze.jpgmetallic rood-roze.jpg


Pastel kleuren


pastel blauw.jpgpastel paars doorschijnend.jpgpastel rood.jpgpastel roze.jpgpastel zwart.jpgpastel wit.jpgballonoranje.jpgballontransparantopdruk.jpg


Het is mogelijk dat de kleuren op de website iets afwijken van de echte kleuren. Dit heeft te maken met bepaalde lichtval en flitslicht.

Bovenstaande ballonnen kleuren hebben wij standaard in ons assortiment en u heeft de vrije keus in de kleuren samenstelling. Als u een kleur wenst, die niet in ons assortiment zit dan is dat geen probleem. U geeft uw kleur door en wij bestellen de juiste kleur.

Wij hebben in ons assortiment de ballonnen kleuren: Goud, zilveren, ivoor, paars, violet, roze, wit, zwart, rood, groen, blauw, geel, oranje en fuchsia.

Metallic ballonnen zijn over het algemeen sterker en iets feller dan de pastel kleur. Voor een ballonnen decoratie maakt het niet zoveel uit. De metallic kleuren zijn daarom iets duurder dan een pastel kleur.
Voor bijvoorbeeld een ballonnenboog of een ballonnenpilaar kunt u zelf kiezen uit maximaal vier kleuren. Wel zo makkelijk!
Tevens leveren wij gepaste lint kleuren voor bijvoorbeeld heliumballonnen of ballontoefjes.

Ga direct naar: Goedkope ballondecoratie, Bruiloft decoratie, Bedrijf decoratie.

Kortom, u kunt helemaal zelf uw feest op-pimpen!


Soms moet je gewoon LEF hebben!

LEF is het Entertainmentbureau, gevestigd te Soest. Gespecialiseerd in professionele clowns inhuren, kindershows, leuk typetje en act huren, winkelcentrum promotie, ballonnendecoratie en spelverhuur. Tevens thematisch entertainment voor Sinterklaas, Kerst, carnaval en Pasen.


Create an unexcpected smile. In business,....In life!